INTERIEURDECORATIE

WAND- & MUURDECORATIE

MultiTexPro Behang

Oneffenheden tot 4 mm werk je feilloos weg met MultiTexPro. Stucen is dus niet nodig! Daarnaast werkt deze wandbekleding geluiddempend: het absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke grote ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt. Als klap op de vuurpijl werkt MultiTexPro ook nog isolerend. In de zomer houdt het warmte buiten, in de winter de kou.

3 lagen voor een uniek resultaat

De eerste twee lagen van de wandbekleding egaliseren alle oneffenheden tot 4 mm op de wand. De textiel toplaag zorgt voor een strakke afwerking. De dikte van het materiaal remt geluidsgolven en isoleert de ruimte.

MultiTexPro egaliseert

Sfeermakers

Wanden en muren zijn echte sfeermakers. Het is dan ook aan te raden om hier de juiste zorg en aandacht aan te besteden als u besluit om wanden en muren te decoreren.

Visucom heeft veel ervaring met de aankleding van wanden en muren. De verschillende oplossingen die wij bieden zorgen voor een optimale sfeerbeleving voor medewerkers en cliënten, volledig afgestemd op het interieur van uw organisatie, kantoor of zorginstelling. Met een in het oog springende huisstijl versterkt u uw visuele communicatie-uitingen.

Visucom kleurt en verfraait uw wanden en muren door:

 • Fotobehang
 • Muurfolie
 • Magneetfolie
 • Papersteel
 • Textielframe
 • Fotoproducten en -panelen

Fotobehang

Fotobehang is een populair decoratiemiddel om wanden en muren stijlvoller te maken. 

Visucom werkt met kamerbreed en naadloos fotobehang met verrassende prints die geheel aansluiten op uw wensen en behoeften. 

Het fotobehang is daarnaast altijd voorzien van de hoogste UV-protectie, certificaat met brandklasse B1 (materiaal is moeilijk ontvlambaar en brandvertragend) en is in alle gevallen krasvast en waterafstotend.

Muurfolie en muurstickers

Muurfolie is een flinterdunne folie die op een muur wordt geföhnd. Ideaal voor als u bijvoorbeeld de structuur van een stenen muur wilt behouden door er een fraaie full color print op folie overheen te zetten.

Muurstickers zijn verkrijgbaar in alle afmetingen en zorgen voor een verbluffend effect!

Magneetfolie

Magneetfolie is een sterk aantrekkende folie die in banen op uw wand wordt gemonteerd. De folie is beschikbaar in alle soorten en maten en is een echte aanwinst voor uw interieur!

Papersteel

Papersteel is een ijzerhoudende folie die hecht op magneetfolie en daardoor ideaal is om binnen afzienbare tijd op een snelle manier zelf interieurs te wijzigen of foto’s en posters te vervangen.

Dit relatief nieuwe materiaal is perfect geschikt om bijvoorbeeld een campagne of actie tijdelijk te ondersteunen. Papersteel bestaat uit een ijzerhoudende folie die topkwaliteit garandeert.

Textielframe

Textielframe (ook wel peesdoekframe genoemd) is een textieldoek dat is voorzien van een siliconen pees die aan alle randen in een aluminium frame geklemd wordt. De gekozen print geeft hierdoor nog meer karakter aan uw interieur.

Het frame is leverbaar in elk gewenst formaat inclusief vrijstaande of hangende muurbevestiging. Daarnaast zijn deze frames leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen; met led verlichting of in een geluidsabsorberende uitvoering.

Fotoproducten en fotopanelen

Haarscherpe foto’s of afbeeldingen dragen bij aan het verhogen van de sfeer. Met oog voor detail zorgen wij ervoor dat de foto of afbeelding op het juiste materiaal wordt afgedrukt of geprint.

Visucom biedt verschillende mogelijkheden om uw interieur op deze wijze te verfraaien:

 • Hout
 • Plexiglas
 • Dibond
 • Forex
 • Aluminium
Nieuwsgierig naar wat Visucom op het gebied van visuele wanddecoratie voor u kan betekenen?

Kijk dan vooral even naar onze projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Let's talk!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Wij horen graag van u!

Neem gerust eens contact met ons op en wij plannen snel een afspraak met u in.

OF BEL ONS

Afspraak maken

Stuur ons een berichtje en wij plannen snel een afspraak in.
Scroll to Top