INTERIEURDECORATIE

VLOERDECORATIE

Aanzienlijke invloed

Een vloer heeft een aanzienlijke invloed op het design en uitstraling van een openbare ruimte, kamer of verdieping. Naast het materiaal en de kleur kan de visuele decoratie van een vloer doorslaggevend zijn voor de indruk die u achterlaat bij medewerkers en cliënten.

Visucom ziet het elke keer weer als een uitdaging om de aankleding van vloeren tot een succes te maken én om de juiste boodschap over te brengen!

De oplossingen van Visucom dragen bij aan de karakteristieke en herkenbare sfeer van uw interieur. Met in ons achterhoofd altijd uw wens en behoefte die als kompas dienen in onze voortdurende zoektocht naar de ideale invulling van uw vloer.

Vloerstickers en vloervinyl

Moderne interieurs worden steeds vaker verfraaid met kleurrijke vloerprints, vloerstickers en vloervinyl: ideale en veelzijdige producten die helemaal bij deze tijd passen.

De keuze is vanzelfsprekend aan u: een vloer kan meerdere doelen nastreven.

Kiest u voor een opvallend design als decoratieve sfeermaker? Of besluit u om uw vloer wat soberder in te richten zodat de vloer beter aansluit op de huisstijl van uw bedrijf of organisatie?

Visucom denkt graag met u mee, adviseert en zoekt de samenwerking op met vloerspecialisten, interieurdesigners en binnenhuisarchitecten.

De kracht van visuele communicatie

Visuele communicatie vinden wij de beste manier om uw boodschap of informatie over te brengen. Een eigentijdse vorm van communicatie waarmee u uw bezoekers en cliënten verrast en inspireert.

Visucom houdt ervan om kansen te creëren waarbij we samen iedere dag blij worden van het eindresultaat van uw vloer!

Nieuwsgierig naar wat Visucom voor u kan betekenen? Kijk dan vooral even naar onze projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

Nieuwsgierig naar wat Visucom op het gebied van visuele vloerdecoratie voor u kan betekenen?

Kijk dan vooral even naar onze projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Let's talk!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Wij horen graag van u!

Neem gerust eens contact met ons op en wij plannen snel een afspraak met u in.

OF BEL ONS

Afspraak maken

Stuur ons een berichtje en wij plannen snel een afspraak in.
Scroll to Top