UW CO-CREATOR

OVER VISUCOM

Wat doet Visucom?

Visucom maakt uw interieur fraaier en duurzamer door goed te luisteren naar uw behoeften. De visuele aankleding van uw interieur dient voor uw organisatie als een belangrijke blikvanger. U krijgt maar één kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten. Dit zegt namelijk heel veel over uw bedrijfsidentiteit.

Visucom laat graag alleen het allerbeste zien aan uw medewerkers of cliënten.

Met de verschillende decoratieve mogelijkheden die Visucom biedt, straalt uw organisatie als nooit tevoren. Uw interieur transformeren wij tot fraaie sfeermakers die naadloos aansluiten op de huisstijl van uw organisatie. En wel zo prettig, Visucom begeleidt het hele proces: van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie!

Met de ervaring, kennis en het team van specialisten is Visucom van onmisbare waarde om uw visuele boodschap op een originele en doeltreffende wijze over te brengen.

Visucom is expert op het gebied van:

  • Totaalconcepten in de visuele invulling van uw specifieke huisstijl in uw bedrijfspand of zorginstelling.
  • Creëren van beleving
  • Creatieve, kwalitatief hoogwaardige en duurzame toepassingen.
  • Afstemmen van visuele decoratie op wanden, vloeren, ramen, en deuren.
EXPERT IN VISUELE MARKETING & COMMUNICATIE

Advies op maat

Visucom is ontstaan uit Matched Media, een marketing- en communicatieadviesbureau waarbij het accent hoofdzakelijk op hard copy en social media ligt. In de afgelopen jaren raakte ik met Matched Media steeds nauwer betrokken bij het invullen van de visuele inrichting van het interieur van zorginstellingen en bedrijfspanden. Visucom was voor mij een logische vervolgstap om de klant nog beter van advies te kunnen voorzien. 

In de zoektocht naar de ideale invulling van wanden, vloeren, ramen en deuren ga ik graag de samenwerking aan met specialisten die meer verstand hebben van techniek, architectuur en vormgeving dan ik. Zo blijven de lijntjes kort en houden we het persoonlijk en betaalbaar. Wel zo prettig voor u om op deze manier de krachten te bundelen zodat u verzekerd bent van het beste van twee werelden. ​

ED VAN DEN BOOGAARD

Het gezicht achter Visucom

Mijn naam is Ed van den Boogaard en ik ben de oprichter van Visucom. Al jaren werk ik met ontzettend veel plezier in het marketing- en communicatievak.

In mijn ogen is heldere communicatie, of het nu verbaal of non-verbaal is, bij uitstek het ideale middel om mensen op de juiste manier te raken en ze te voorzien van de gewenste informatie.

Samen creëren we de juiste beleving

Mijn doel is om samen met u in uw organisatie met visuele communicatie de juiste beleving te creëren. Ik vind het belangrijk dat uw organisatie een eigen identiteit uitstraalt. Ik luister graag naar de boodschap die u wilt uitdragen. Daarna begint bij mij het creatieve denkproces om tot een succesvol concept te komen dat medewerkers en cliënten verrast en de verwachtingen overtreft.

Voor mij is het belangrijk om elke ochtend met een kop koffie te beginnen. Die ik dan ook graag voor u zet als u op bezoek komt voor een eerste gesprek. Of ik kom naar u toe, als u dat liever heeft. Want ook dat kenmerkt Visucom: ik houd van een persoonlijke benadering. Dan komen we er samen wel uit!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Ik hoor graag van u!

VOOR UW MEDEWERKERS & KLANTEN

Wat doet Visucom?

Visucom maakt uw interieur fraaier en duurzamer door goed te luisteren naar uw behoeften. De decoratie van uw interieur dient voor uw organisatie als een belangrijke blikvanger. U krijgt maar één kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten. De aankleding van uw wanden, vloeren, ramen of deuren zegt namelijk heel veel over uw bedrijfsidentiteit.

Visucom laat graag alleen het allerbeste zien aan uw medewerkers of cliënten.

Met de visuele uitingen van Visucom straalt en schittert uw organisatie als nooit tevoren. De beleving van uw medewerker of cliënt is hierbij het uitgangspunt in de uiteindelijke creatie. Uw interieur transformeren wij tot heuse sfeermakers die naadloos aansluiten op de huisstijl van uw organisatie. Visucom begeleidt het hele proces: van idee tot realisatie!

GEZAMENLIJK

Wij doen het samen

Wij zetten graag onze creativiteit en durf in om een stijlvol totaalconcept te ontwikkelen dat nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke wensen.

Visucom werkt samen met een team van specialisten, zoals binnenhuisarchitecten, vormgevers en technische vakmensen zodat alle expertises een aandeel leveren in het eindresultaat. Voor u wel zo wel prettig dat u kunt rekenen op een succesvolle co-creatie.

Samen met u gaan wij voor een toekomstbestendige en kwalitatief hoogwaardige visuele invulling van uw interieur. Met onze veelzijdigheid zorgen wij er tevens voor dat uw interieur bijdraagt aan een beter milieu door indien mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken.

PERSOONLIJK

Persoonlijke benadering

Visucom gaat graag met u persoonlijk rond de tafel zitten om te bespreken waar uw behoeften liggen. Het is voor ons elke keer weer een geweldige uitdaging om voor u visuele communicatie-uitingen tot een groot succes te maken.

Met de ervaring, kennis en het team van specialisten is Visucom van onmisbare waarde om uw visuele boodschap op een originele en doeltreffende wijze over te brengen.

Visucom is expert op het gebied van:

  • Totaalconcepten in de visuele invulling van uw specifieke huisstijl in uw bedrijfspand of zorginstelling.
  • Creatieve, kwalitatief hoogwaardige en duurzame toepassingen.
  • Afstemmen van visuele decoratie op wanden, vloeren, ramen, en deuren.
  • Creëren van beleving

 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Let's talk!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Wij horen graag van u!

Neem gerust eens contact met ons op en wij plannen snel een afspraak met u in.

OF BEL ONS

Afspraak maken

Stuur ons een berichtje en wij plannen snel een afspraak in.
Scroll to Top