EXTERIEURDECORATIE

DIVERSEN

Overige mogelijkheden

Naast vloeren, ramen, deuren en wanden en muren is Visucom ook uw specialist voor de (visuele) aankleding van gordijnen, digitale informatieschermen, bewegwijzeringen en auto- en busbeletteringen.

Met deze middelen kunt u een groot publiek bereiken én ze tegelijkertijd voorzien van de juiste informatie. Visuele communicatie via deze weg is aantrekkelijk voor zowel commerciële als publieke doeleinden.

Gordijnen

Wij plaatsen op uw gordijn aantrekkelijke prints met een bedrijfslogo of een door u gekozen afbeelding.

Visucom biedt twee mogelijkheden om uw gordijnen van extra cachet te voorzien: prints op satijnen gordijnen die zorgen voor een luxe en moderne uitstraling of een print op een transparante voile (meestal van katoen of linnen) waarbij met een doordruk van 95% beide zijden worden bedrukt.

Of wil je de akoestiek en verstaanbaarheid in een ruimte verbeteren, een open ruimte verdelen of juist verbinden, een flexibele werkplek creëren of meer privacy? Transparante akoestische gordijnstoffen bieden de oplossing. Deze verkorten de nagalmtijd, dempen geluid en verbeteren de verstaanbaarheid.

 

NARROWCASTING

Digitale informatieschermen

Narrowcasting is het tonen van relevante en actuele informatie of content aan medewerkers of cliënten op audiovisuele displays via een zend- en ontvangsysteem, met als doel om op een geselecteerde locatie en tijdstip een specifieke doelgroep te benaderen. Ideaal dus om een groot publiek te bereiken!

Visucom ontwikkelt op maat gemaakte narrowcasting door de inzet van bijvoorbeeld baliedisplays en videowalls. Met narrowcasting van Visucom kunt u elke seconde van de dag informatie op de displays wijzigen, waar u ook bent!

Bewegwijzering

Bewegwijzering is bij veel gebouwen, ziekenhuizen of bedrijfspanden van groot belang om medewerkers en cliënten in de juiste richting te sturen. Met een heldere informatievoorziening scoort u nu eenmaal bonuspunten.

Visucom helpt u graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een bewegwijzeringsconcept, voor zowel binnen als buiten het gebouw. De bewegwijzering kan al dan niet gewenst met verlichting worden gemonteerd.

Autobelettering

Autobelettering is een perfecte manier om te zorgen voor naamsbekendheid. Het bestickeren of beletteren van uw wagen of bus dragen bij aan de promotie van uw bedrijfsidentiteit.

Visucom biedt creatieve oplossingen om met autobelettering uw bedrijf al rijdend zichtbaar te maken!

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Let's talk!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Wij horen graag van u!

Neem gerust eens contact met ons op en wij plannen snel een afspraak met u in.

OF BEL ONS

Afspraak maken

Stuur ons een berichtje en wij plannen snel een afspraak in.
Scroll to Top