INTERIEURDECORATIE

DEUR- & RAAMDECORATIE

Ramen

In een wereld die sterk wordt bepaald door beeldcultuur is visuele communicatie steeds belangrijker. De buitenkant van het pand is de eerste kennismaking van een medewerker of cliënt met uw organisatie of zorginstelling. Dan wilt u natuurlijk meteen een goede indruk achter laten.

Met visuele raamdecoratie kunt u meteen de eerste slag slaan en de cliënt of medewerker laten zien wat uw organisatie wil uitstralen. 

Met de juiste aanpak kunt u een uniforme huisstijl doortrekken van het exterieur naar het interieur. Een groot gedeelte van een pand of kantoorgebouw bestaat nu eenmaal uit glas. Dan is het wel zo prettig als u weet dat Visucom ontzettend veel mogelijkheden biedt om met deze vorm van communicatie onderscheidend te zijn.

Stijlvolle en moderne raambekleding

Visucom levert diverse raamfolies die naadloos aansluiten op uw wensen en behoeften. Met maatwerkoplossingen zorgen wij er samen voor dat uw boodschappen op een inspirerende en fraaie wijze worden overgebracht op medewerkers en cliënten.

Raamfolie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet.

Wilt u raamfolie functioneel gebruiken om het zonlicht buiten te houden of gebruikt u uw ramen ter ondersteuning van een reclameboodschap? Of wilt u ramen van vergaderruimten blinderen met doorzichtige prints, zodat u op uw gemak een persoonlijk gesprek kunt voeren met een medewerker of cliënt?

In alle gevallen kunt u uw ramen stijlvol, modern en functioneel aankleden, geheel passend bij het design van de ruimte waar de ramen zich bevinden. Visucom is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen zodat u altijd voor een eigentijdse look kunt kiezen.

TAILOR MADE

In alle soorten en maten raamdecoratie

Visucom levert decoratieve raam- en glasfolie in alle soorten en maten voor permanente of tijdelijke oplossingen:

 • Glasheldere prints
 • Matte prints
 • Zonwerende folie
 • Whiteboardfolie
 • Etched glas folie met print
 • Blinderingsfolie
 • Statische folie

In het creëren van de perfecte visuele boodschap werkt Visucom met topmerken als 3M, Avery en Scott.

Visucom adviseert u graag op het gebied van visuele raam- en glasdecoratie. Laat je eens inspireren bij de projecten die wij hebben gerealiseerd.

Deuren

De juiste visuele aankleding van deuren draagt bij aan het authentieke karakter van een ruimte of kamer. Visucom beschikt over diverse decoratieve oplossingen die hun stempel zullen drukken op datgene wat u wilt uitstralen met uw interieur. 

De belettering of afdrukken op deuren zijn van kwalitatief hoogwaardig (reclame-)materiaal en geven u jarenlang plezier!

Samen zoeken wij naar de ideale invulling

In de zoektocht naar de ideale invulling van de inrichting van uw deuren werken wij samen met onder meer binnenhuisarchitecten en interieurdesigners.

Op basis van deze co-creatie worden de kennis en kunde van deze verschillende disciplines optimaal benut. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat dit voor u een substantieel voordeel oplevert in zowel oplossing, uitstraling, uitvoering en kosten.

Hierdoor creëren wij iedere dag weer kansen waarmee wij uw verwachtingen en die van uw cliënten en medewerkers hopen te overtreffen!

Deuren als sfeerverhogend element

Bij Visucom hebben we alles in huis om met visuele communicatie de eerste kennismaking met een medewerker of cliënt tot een succes te brengen. Met extra aandacht voor kwaliteit, vorm en stijl gaan wij samen met u voor een glansrijk eindresultaat.

Met op maat gesneden deurstickers, logostickers, visuals, afbeeldingen en full colour deurprints versterken wij de uitstraling en verhogen wij de sfeer in de betreffende ruimte of kamer.

Wat voor een deur dan ook

Visucom heeft ervaring met de decoratie van:

 • Binnendeuren
 • Kastdeuren
 • Liftdeuren
 • Schuifwanden
 • Tussendeuren
 • Achterdeuren
 • Buitendeuren
 • Paneeldeuren
 • Houten deuren
 • Glazen deuren
 • Metalen deuren

Visucom begeleidt het gehele proces van idee tot oplevering. Wij horen in een persoonlijk gesprek graag wat uw wensen en behoeften zijn. Hierna gaan we meteen voor u aan de slag om zo snel mogelijk het uiteindelijk ontwerp te realiseren.

Laat je eens inspireren bij de projecten die wij hebben gerealiseerd.

Nieuwsgierig naar wat Visucom op het gebied van visuele deur- en raamdecoratie voor u kan betekenen?

Kijk dan vooral even naar onze projecten die wij recent hebben gerealiseerd.

 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Let's talk!

Benieuwd hoe we samen het maximale uit uw visuele boodschap halen? Wij horen graag van u!

Neem gerust eens contact met ons op en wij plannen snel een afspraak met u in.

OF BEL ONS

Afspraak maken

Stuur ons een berichtje en wij plannen snel een afspraak in.
Scroll to Top